U bent hier:

Algemeen nieuws

20
sep
Klachtenregeling met audiciens en audiciensbedrijven van kracht
Klachtenregeling met audiciens en audiciensbedrijven van kracht Op 12 september 2018 ondertekent Stichting Hoormij een overeenkomst met audicienkeurmerk StaR. Volgens de Wkkgz-regeling is instemming van een patiëntenvereniging vereist. In het contract leggen genoemde partijen de afspraken vast over de klachtenregeling voor audiciens en audicienbedrijven. Met de komst van de regeling is duidelijk hoe een klacht behandeld wordt en binnen welke termijn en op welke wijze de afhandeling plaatsvindt.
13
sep
Registratie scholingspunten verloopt zomers met PE-online
Het invoeren en opstarten met het nieuwe systeem voor scholingspunten verloopt boven verwachting goed. Alle audiciens zijn reeds in het systeem ingevoerd en gedurende de zomer werd gefaseerd ondersteuning geboden bij de start. De meeste audiciens zijn dan ook al begonnen en hebben hun account in gebruik genomen.
13
sep
AuDidakt congres met het “Waarom” van onze regels
Dr. Rob van der Hulst, KNO-arts en lid van het bestuur en de beoordelingscommissie van het Audicienregister, heeft op het meest recente congres van AuDidakt een presentatie gegeven over het “Waarom” achter de belangrijkste wijzigingen in Handboek Hoorzorg versie 3.0.

Bezoekadres

Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 4076
5004 JB Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister