U bent hier:
StAr>
Vind een...
 audicien   audicienbedrijf
 

Het nieuwe StAr handboek

De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.

StAr staat voor...

​​De Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. We zien toe op de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en stellen de bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in ons register zijn opgenomen zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing.
 

 Wat wij doen...

 
  • ​zorgen voor een goede hoorzorg
  • optimale revalidatie van slechthorenden
  • de vitaliteit van de bedrijfstak
  • het succes van audicienbedrijven
  • basis leggen voor een goede hoorzorg
  • word nu lid van de StAr
Het nieuwe StAr handboek »
De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.
20
okt
Staatssecretaris Van Rijn trapt de campagne af ‘I Love My Ears’
Op 18 oktober geeft staatssecretaris Martin van Rijn het startschot voor de campagne ‘I Love My Ears’. Tijdens het Amsterdam Music Festival (ADE) in de Amsterdam ArenA, tussen tienduizenden muziekliefhebbers in, laten de organisatoren, muzieklocaties en de staatssecretaris samen zien dat het belangrijk is je oren te beschermen.
17
okt
Kinderen met overgewicht hebben een grotere kans op gehoorverlies
Uit onderzoek onder 1500 tieners uitgevoerd door de New Yorkse universiteit van Colombia blijkt dat kinderen met overgewicht een grotere kans hebben op gehoorverlies

Bezoekadres

Reitseplein 8
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister