U bent hier:
StAr>
Vind een...
 audicien   audicienbedrijf
 

Het nieuwe StAr handboek

De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.

StAr staat voor...

​​De Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. We zien toe op de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en stellen de bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in ons register zijn opgenomen zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing.
 

 Wat wij doen...

 
  • ​zorgen voor een goede hoorzorg
  • optimale revalidatie van slechthorenden
  • de vitaliteit van de bedrijfstak
  • het succes van audicienbedrijven
  • basis leggen voor een goede hoorzorg
  • word nu lid van de StAr
Het nieuwe StAr handboek »
De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.
11
aug
Belangrijkste wijzigingen handboek 2.1
StAr heeft de belangrijkste wijzigingen van het handboek 2.1 ten opzichte van versie mei 2013 op een rij gezet. Deze vindt u bij publicaties en downloads op het besloten gedeelte van deze website. Let op dat u altijd de meest actuele versie van het handboek hanteert.
16
jul
Gehoortest via een gratis app?
​Het is een van de finalisten van het TechCrunch Disrupt NY evenement: Mimi. De applicatie test je gehoor en laat zien op welke manier je het kan verbeteren met behulp van slimme algoritmes.

Bezoekadres

Reitseplein 8
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister