U bent hier:
StAr>
Vind een...
 audicien   audicienbedrijf
 

STAR MAAKT HET VERSCHIL – EEN 7-PUNTENPLAN

Hoge prijsdruk, nog scherpere concurrentie en een uiteengevallen brancheorganisatie. Wat is StAr nog waard in die turbulente omgeving? Kan StAr er nog voor instaan dat erkende bedrijven aan hun klanten functiegerichte hoorzorg bieden?

Het nieuwe StAr handboek

De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.

StAr staat voor...

​​De Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. We zien toe op de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en stellen de bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in ons register zijn opgenomen zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing.
 

 Wat wij doen...

 
  • ​zorgen voor een goede hoorzorg
  • optimale revalidatie van slechthorenden
  • de vitaliteit van de bedrijfstak
  • het succes van audicienbedrijven
  • basis leggen voor een goede hoorzorg
  • word nu lid van de StAr
Het nieuwe StAr handboek »
De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.
22
jul
Jaarlijkse seminar voor audiciens in september 2015
​Hét seminar voor audiciens zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 19 september en maandag 28 september. De organisatie is overgenomen door de nieuwe Stichting AuDidakt die de bij- en nascholing van audiciens zal gaan verzorgen.
15
jul
STAR MAAKT HET VERSCHIL – EEN 7-PUNTENPLAN
Hoge prijsdruk, nog scherpere concurrentie en een uiteengevallen brancheorganisatie. Wat is StAr nog waard in die turbulente omgeving? Kan StAr er nog voor instaan dat erkende bedrijven aan hun klanten functiegerichte hoorzorg bieden? Ja dat kan, zegt het StAr-bestuur en het is meer dan ooit nodig. Maar dan moet StAr wel ‘het verschil maken’. Het bestuur van StAr heeft hiervoor een strategische agenda opgesteld. Deze Nieuwsbrief vat die agenda samen in een 7-puntenplan.

Bezoekadres

Reitseplein 8
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister