U bent hier:
StAr>
Vind een...
 audicien   audicienbedrijf
 

Het nieuwe StAr handboek

De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.

StAr staat voor...

​​De Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. We zien toe op de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en stellen de bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in ons register zijn opgenomen zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing.
 

 Wat wij doen...

 
  • ​zorgen voor een goede hoorzorg
  • optimale revalidatie van slechthorenden
  • de vitaliteit van de bedrijfstak
  • het succes van audicienbedrijven
  • basis leggen voor een goede hoorzorg
  • word nu lid van de StAr
Het nieuwe StAr handboek »
De heer Moerkamp, voorzitter van ZIN, heeft het nieuwe StAr handboek in ontvangst mogen nemen uit handen van StAr voorzitter De heer Van Montfort.
11
sep
CI-implantaat RTL late night
Net na het eerste reclameblok is een item opgenomen over de ervaring van een CI-implantaat. Klik hier om deze uitzending te bekijken.
11
sep
Doof! vanaf 7 september bij RTL
Doof! is een programma waarin Natasja Froger dove mensen volgt. In de eerste uitzending volgt Natasja de 24-jarige Ronald die aan een oor doof wordt geboren. Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Bezoekadres

Reitseplein 8
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister