U bent hier:
StAr>Over StAr>Richtlijn oorafdrukken
 

 Richtlijn oorafdrukken

 

Richtlijn delegeren/maken van oorafdrukken

In het handboek Hoorzorg versie 3.1 dat per 1-1-2020 van kracht is een richtlijn voor het maken en/of delegeren van oorafdrukken toegevoegd. Klik hier voor het document met eisen aan de opleiding voor certificering van het maken van oorafdrukken. Het tijdpad voor het de introductie van deze nieuwe richtlijn treft u hier aan.

De eerste aangeboden training is gecertificeerd. Hieronder vindt u de informatie. Deze pagina wordt geactualiseerd zodra er meer opleidingen gecertificeerd zijn voor de training ten aanzien van het maken van oorafdrukken.

Naam opleiding:     Training afdruktechniek Beter Horen Academy
Aanbieder:             Beter Horen Academy
Beschikbaar voor:   Medewerkers van Beter Horen (besloten training)

Informatie over de opleiding
Als nieuwe medewerker van Beter Horen volg je een interne opleiding van 3 maanden. Hierbij komt ook het maken van afdrukken aan bod.
Tijdens deze opleiding leer je op een verantwoorde manier afdrukken maken en wordt theorie en praktijk afgewisseld. Op het servicekantoor in Doesburg worden de centrale lessen verzorgd. Daarnaast wordt er een lesdag verzorgd door Comfoor.
Met behulp van een mentor in de winkel doe je ervaring op bij het maken van afdrukken op klanten waarna aan het einde van de periode een toetsing wordt afgenomen. Dit gebeurt onder toezicht van trainers van Beter Horen en van Comfoor.

In volgorde komen de volgende onderwerpen hierbij aan bod:
• Anatomie van het oor
• Otoscopie
• Pathologie van het oor
• Afdruktechniek

Indien de toetsing succesvol is afgelegd krijg je een certificaat waarna je bevoegd bent om afdrukken te maken op “gezonde” en volwassen oren.
Vooralsnog is de opleiding alleen toegankelijk voor medewerkers van Beter Horen en de opgave geschiedt via de afdeling opleidingen.
De opleiding vindt zo`n 4 keer per jaar plaats. Vanwege de coronacrisis zijn de huidige opleidingsdata nog niet bekend.
 
BeterHoren-Academy-LOGO (002).jpg 
 

Bezoekadres

Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 4076
5004 JB Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister