U bent hier:
StAr>Over StAr>Handboek
 

 Handboek

 

​​Het StAr-handboek
Alle normen en richtlijnen van StAr zijn gebundeld in het StAr Handboek. Het handboek is van cruciaal belang binnen de erkenningenregeling van StAr en bevat o.a. alle eisen voor de registratie, de eisen aan de beroepsuitoefening en de statuten en reglementen. Via onderstaande links kan het handboek van StAr geraadpleegd worden. 

Gedrukte versies van dit handboek worden door StAr op beperkte schaal in omloop gebracht. Het handboek bestaat uit afzonderlijke documenten die alle door StAr voor iedereen, beschikbaar worden gesteld op deze website, www.audicienregister.nl. Het auteursrecht op deze documenten berust bij de Stichting Audicienregister. StAr hanteert voor het gebruik ervan de zogenaamde fair use policy.

Klik hier voor het StAr-handboek 3.1
 
Richtlijn delegeren/maken van oorafdrukken
In het handboek Hoorzorg versie 3.1 dat per 1-1-2020 van kracht is een richtlijn voor het maken en/of delegeren van oorafdrukken toegevoegd. Het document met eisen aan de opleiding voor certificering van het maken van oorafdrukken komt binnenkort op deze pagina evenals een overzicht van opleidingen. Het tijdpad voor het de introductie van deze nieuwe richtlijn treft u hier aan.
Momenteel wordt onderzocht hoe certificering voor het maken van oorafdrukken kan worden ingeregeld.

Bezoekadres

Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Postadres

Postbus 4076
5004 JB Tilburg

Contact

e-mail: info@audicienregister.nl
tel: +31 (013) 594 48 31
© 2013 StAr - Stichting Audicienregister