Home Aanmelden Aanmelden Leerlingaudicien

Aanmelden Leerlingaudicien

Vanaf heden is het mogelijk voor leerling-audiciens om zich voorlopig te laten registreren in het Audicienregister. ​Alleen bij een opleidingsinstituut ingeschreven leerlingen kunnen gebruik maken van deze regeling.

De voorlopige inschrijving geldt voor zes maanden, met de mogelijkheid voor een éénmalige verlenging van nog eens zes maanden wanneer het diploma langer dan verwacht op zich laat wachten. De leerling is op het moment van aanmelding dus nog niet in het bezit van een diploma, maar heeft wel de volgende kernonderdelen van de opleiding met succes afgerond:

  • Alle theorie-examens van de kerntaken van het kwalificatiedossier zijn met een voldoende resultaat afgerond;
  • Alle BPV-opdrachten verbonden aan de kerntaken zijn ingeleverd en met een voldoende resultaat beoordeeld en
  • Alle proeven van bekwaamheid van de kerntaken zijn afgelegd en met een voldoende resultaat beoordeeld.

De kosten voor deze voorlopige registratie bedragen €84,- ex. Btw voor een half jaar. Aanmelden kan door het ingevulde en ondertekenende aanmeldformulierte mailen naar registratie@audicienregister.nl. Zodra het diploma behaald is stuurt de leerling audicien een kopie van dit diploma naar StAr plus het gebruikelijke aanmeldformulier voor het Audicienregister, waarna de voorlopige registratie wordt omgezet en de inmiddels gediplomeerde audicien in het Audicienregister zal worden opgenomen.

Download hier het aanmeldformulier leerling-audicien